Een salon om blij van de worden

Een salon om blij van de worden

Piet en Paul zijn de zonen van Harrie Rombouts. Zij maken al vele jaren unieke tafels én salontafels van gebakken eikenhout. Vaak wordt dit hout gecombineerd met een stalen onderstel. Dit sluit qua beleving en kleur perfect bij elkaar aan. Nu hebben de jongens echter een uitbreiding in hun keus aan salontafels. Ze hebben er nu ook een variant met een marmeren blad aan toegevoegd. Een prachtige salontafel die een exotische vibe in huis brengt. Ook deze salontafel worden in iedere gewenste maat door de jongens gemaakt. De prijs is op aanvraag. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de pagina van de marmeren salontafel. Er staat er ook één in hun winkel, dus kom gerust eens kijken (Dorpsstraat 5 – Casteren). In het echt is deze cararamarmeren salontafel nog mooier!
U mag ook een mailtje met uw vraag naar ze sturen. Gegarandeerd dat u dezelfde dag nog een antwoord ontvangt!

Zoveel opties, zoveel keus.
Als u kijkt naar uw woonwensen en inrichting; welke salontafel zou u dan het liefste in uw woonkamer zien?

Ook de bank is trouwens een heerlijke lounger. Deze is te verkrijgen vanaf een 2-zits bank. Daarbij heeft u de keus of het een hoekbank moet worden of dat u er een ottomane aan zou wensen. Ook heeft u de keus uit verschillende kleuren leer. Wij hebben hier gekozen voor een 2,5-zits bank met een ottomane, alles in het prachtige rugby leer. Deze kunt u in de winkel komen bekijken/testen. Maar ook vindt u hier meer informatie over deze rugby leren bank met ottomane.