Filmpje: Piet en Paul laten zien hoe zij de perfecte tafel maken.

Filmpje: Piet en Paul laten zien hoe zij de perfecte tafel maken.

Piet en Paul laten in deze film kort zien hoe zij hun tafels maken. Vanaf het arriveren van het hout tot aan het leveren bij de klant en alles er tussen in, in hun werkplaats. Samen met hun jonge en enthousiaste vakmensen hebben Piet en Paul een prettige sfeer in de werkplaats kunnen creëren. Dat werkt ontzettend prettig en is zeer productief. Het is leuk om te zien dat zij allemaal het enthousiasme delen om vakwerk af te leveren.
In hun werkplaats maken Piet en Paul eetkamertafels, salontafels, tv-kasten en meubels in allerlei maten. Maatwerk dus. Voor iedere klant zoeken zij specifieke houten delen uit, van robuust tot netjes afgewerkt hout zoals men dat wenst. Hierna wordt het meubel gemaakt, geschuurd en behandeld zoals met de klant besproken. Als het meubel klaar is wordt dit na overleg met de klant bij hen thuis bezorgd. Indien er ook eetkamerstoelen besteld zijn, worden deze direct met de eetkamertafel meegeleverd. Zo heeft u ineen keer alles in huis en kan het genieten beginnen.