Industriële werkbank krijgt een nieuwe leven

Industriële werkbank krijgt een nieuwe leven

Een werkbank staat meestal in een werkplaats, op een plek waar hij van dienst kan zijn. Ook deze oude werkbank heeft zijn nut, ook al is dat een hele andere dan verwacht. Hoe gaaf is deze eigentijdse oplossing?! Een mooie doorleefde werkbank krijgt nieuw leven in geblazen in een badkamer. Echt een gaaf object is er zo gecreëerd. Zo goed om te zien dat je in je eigen huis écht zelf kunt creëren wat je mooi vindt, zo ontstaan de meest bijzondere creaties waar je eindeloos van kunt genieten. Een ware blikvanger die nog praktisch is ook.
Heeft u ook een gaaf idee? Dan kijken we graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.
U kunt altijd langskomen in de winkel, mailen of bellen. We horen het graag!

Dorpsstraat 5 – Casteren
info@harrierombouts.nl
0497-684 000
Check de openingstijden op onze homepage