Woon en Lifestyle Dagen 2017 weer een succes

Woon en Lifestyle Dagen 2017 weer een succes

Woon en Lifestyledagen op vrijdagavond 15 september, zaterdag 16 september en zondag 17 september op het Mortelveld in Eersel. De editie van 2017.

Super veel werk in de regen verzetten en dan beloond worden met een fantastisch mooi en gezellig weekend; de Woon en Lifestylebeurs in Eersel. Dit jaar was onze stand extra groot. We hebben de belangstellende goed kunnen laten zien waar we goed in zijn; meubels maken. De gebakken eikenhouten tafels, salontafels en sidetables stonden prachtig naast onze antiquiteiten zoals kroonluchters, beelden en spiegels. Het is fantastisch leuk om bekende gezichten weer eens te zien en met nieuwe gezichten een leuk gesprekje te hebben. We hebben dan ook weer ontzettend genoten en zijn dankbaar voor het prachtige weer gedurende dit weekend. Leuk om zoveel verschillende mensen gesproken te hebben en ons bedrijf aan een groot publiek te kunnen voorstellen.