Heerlijk dineren

Heerlijk dineren

Heerlijk dineren! Dat kun je op onze eetkamerbanken. Nieuw is de strakkere Lara die met zijn rechte lijnen een pracht voor het oog is. Echter zit ze ook perfect. Een heerlijke diningbank die perfect past aan onze eetkamertafels. Ook de gecapitonneerde variant Fleur zit als gegoten en past eveneens perfect onder onze eetkamertafels. Beide zijn ze in stof of leer te verkrijgen. We hebben beide varianten in onze winkel staan. De Lara in leer en de Fleur in een prachtige kunststof. Beide varianten makkelijk schoon te maken, beide varainten zitten heerlijk.
Mocht u interesse hebben dan kunt u komen proefzitten in onze winkel! Daar kunt u ook meteen alle stof- en leerstalen bekijken. Er is echt veel mogelijk, in materiaal én kleur!

#RelaxDiningLara

#RelaxDiningFleur