Zacht gebogen hoeken

Zacht gebogen hoeken

Dit nieuwste model eetkamertafel van vergrijsd eikenhout heeft een ijzeren onderstel heeft zacht gebogen hoeken (met een maatvoering van 10 x 1,5 cm).
Het gebakken eiken tafelblad is vergrijsd en heeft in dit geval een maat van 3 meter lang x 1 meter breed. De dikte van deze tafel is extra dik, het blad is namelijk opgedikt tot 8 cm. Dit geeft de tafel zijn volume.
We maken deze tafel echter in iedere gewenste maat in onze eigen werkplaats.
Alle tafels worden afgewerkt met een matte lak, deze is niet zichtbaar maar beschermd de tafel wel tijdens het dagelijkse gebruik. Daarna kunt u er nog voor kiezen om het blad in een kleur af te werken, in dit geval een vergrijsde look.
Indien u meer informatie wenst, kunt u ons mailen, bellen of langs komen in de winkel.
#RankeBenen