Gebakken eiken tv-kast en salontafel bij SBS6 te zien

Gebakken eiken tv-kast en salontafel bij SBS6 te zien

Ons gebakken eiken te zien op SBS6. Vet gaaf! Op zaterdag 17 september waren onze meubels al te zien in Rob’s Grote Tuinverbouwing, het programma dat wekelijks te zien is bij SBS6 op iedere zaterdag van 17.00-18.15 (herhaald op zondag van 9.45-11.00.) Het betrof toen een salontafel en sidetable van gebakken eiken die Jorna gebruikte voor de styling van de woning van Arco en Hermien. Onze meubels kwamen toen prominent in beeld.

Voor het programma van zaterdag 1 oktober gebruikt Jorna onze fraaie tv-kast en salontafel voor de styling in het SBS6 programma. Vet gaaf dat ze onze meubels zo waardeerd! We hebben dan ook in onze werkplaats met liefde de twee meubels gemaakt en gebracht naar de nieuwe locatie.

Heeft u interesse in deze meubels, mail ons dan uw gewenste afmetingen. Wij zorgen dan voor een passende offerte.