Knap werk; echte mannen en hun ambacht

Knap werk; echte mannen en hun ambacht

Echte mannen maken knap werk! Met zware eiken planken werken, de krullen vliegen er vanaf. Van een mooi stuk hout maken Piet en Paul Rombouts een robuuste salontafel, een heerlijke leeftafel of een praktische werktafel. De passie en het vakmanschap vliegt er vanaf als ze in de werkplaats bezig zijn. Échte mannen, puur hout, vakmanschap, ambacht, puur, gebakken eiken, verouderd hout, traditie; allemaal termen die de mannen en hun werkwijze beschrijven. In iedere tafel en meubel stoppen zij veel liefde en aandacht, het is pas klaar als het perfect is. Iedere plank bekijken ze en de eigen identiteit van ieder stuk hout benutten ze. Alleen door het gehele proces in eigen hand te hebben, kunnen wij hun belofte waarmaken om van ieder stuk hout een masterpiece te maken van hoge kwaliteit. De wens van de klant speelt altijd de hoofdrol tijdens het maakproces. Op het moment dat ze het meubelstuk bij de klant leveren, is de circel rond.

sdb06277klein20 sdb06286klein20 sdb06327klein20