Woon en Lifestyle Dagen; een lust voor het oog

Woon en Lifestyle Dagen; een lust voor het oog

Ook dit jaar stonden de Woon en Lifestyle Dagen in september weer op de agenda van Piet en Paul. Dit jaar wilden ze verschillende sferen laten zien. Door 3 tenten naast elkaar te schakelen hadden ze voldoende ruimte om verschillende set-ups te laten zien. De persoonlijke favoriet was dit jaar de zithoek/loungehoek. Daar stonden 3 fantastische lederen lounge stoelen DeSede DS44 (design klassiekers) met een poef om heerlijk in te ontspannen. Door de uitschuifbare salontafels van eigen fabrikaat werd het een ideaal plaatje. Niet alleen een lust voor het oog maar ook ideaal in gebruik. De uitschuifbare salonset (met diameters van 60 & 80cm) passen indien er ruimte gebrek is, pérfect in elkaar. Als er echte tekort is aan ruimte, kunnen de 2 losse salontafels ingezet worden om extra ruimte te creëren. Het gebakken eikenhout past ideaal bij het zwarte stalen onderstel.
Ook de zwevende muurplankjes in deze loungehoek geven een ruimtelijk effect. Het gebakken eikenhout komt hier weer terug waardoor deze hoek, samen met de tv-kast, een eenheid vormt en rust uitstraalt. Een heerlijk vloerkleed onder het geheel maakt het af.
Ook was er voldoende ruimte om drie eetkameropstellingen te maken. Twee robuuste varianten van eetkamertafels met een gebakken eiken blad en een stalen onderstel (geheel op maat gemaakt). De bijpassende grote rechthoekige salontafel die erbij stond laat zien, dat al de meubelen perfect met elkaar combineren.
De derde eetkamertafel had een zwevend blad, waardoor alle stoelen en bankjes er perfect onder passen en niemand last heeft van tafelpoten. Door de met fluweel bekleden eetkamerstoelen en de antieke Franse spiegels, kreeg men een indruk hoe de meubels passen in een klassieke omgeving. Het houten bankje dat passend op maat is gemaakt is ideaal voor kindjes (of om heerlijk in de relax modus te komen; leg de voetjes er maar op).
Door met grote doeken op de achterwanden van de tenten te werken is er een totaal sfeer gecreëerd. Een sfeer die laat zien hoe de producten uit eigen meubelmakerij passen in verschillende inrichten.
Tijdens deze dagen hebben Piet en Paul veel eikenhouten plankjes met hun brandmerk weg gegeven. Deze plankjes kunnen perfect als tapasplank of kaarsenplank dienen op de gebakken eikenhouten tafels die ze maken.
Op naar het volgende event! See you!
P.S. Mocht u eerder iets over onze producten willen weten, dan bent u van harte welkom in onze winkel. Of u kunt met ons contact opnemen via info@harrierombouts.nl of via ons contactformulier.

img_5649 img_5601 img_5611 img_5613 img_5615 img_5628 img_5632