Uitnodiging; Woon & Lifestyle Dagen

Uitnodiging; Woon & Lifestyle Dagen

Wow, weer een leuke gelegenheid om naar toe te gaan! Alles op het gebied van wonen en lifestyle is vertegenwoordigd op dit evenement aan de rand van Eersel. Ieder jaar is er op een unieke locatie deze inspirerende beurs. Dit jaar treft u hier meer dan 40 bedrijven die u op woon en lifestyle gebied zullen verassen. Ook Piet en Paul Rombouts treft u op deze locatie aan. Zij brengen u een sfeerimpressie van puur, ambachtelijke en eerlijke tafels en meubels gemaakt van het beste eikenhout. Plus onze noviteiten en een mooie verassing!
Naast mooie stands is er ook ruimte om de innerlijke mens goed te verwennen.  Heerlijke drankjes en fijne hapjes zijn er namelijk ook te vinden. Heerlijk bijkletsen op het terras of genieten van al het mooist om u heen, er is voldoende gelegenheid om een terrasje te pakken. Met een beetje zon en veel gezelligeid beleefd u hier fantastische dagen.
We zien u graag tijdens de Woon & Lifestyle Dagen!

Locatie:
Mortelveld
Kuilenhurk 1
5521 AV Eersel

Data:
Zaterdag 17 september 2016 & zondag 18 september 2016

Openingstijden:
Vanaf 10.00 uur tot 17.30 uur

HemelsWonen_flyerA5-1 HemelsWonen_flyerA5-2