Inrichting

Inrichting

Niets is zo persoonlijk en eigen als de inrichting van je privédomein. Kleuren, materialen en vormen bepalen de beleving in een ruimte. Daarbij heeft ieder individu zijn eigen voorkeuren. De één houdt van basic, de ander van balastloos, een derde verkiest minimalistisch terwijl een vierde voor klassiek of weldaad zou kiezen. Zo veel mensen, zo veel mogelijkheden. Gelukkig is er ook genoeg keus om je privédomein mee in te richten. Goed rondkijken, combinaties maken en vooral goed afgestemde keuzes maken zorgen ervoor dat je domein als een heerlijke jas bij je past.
Paul Rombouts geeft vaak interieur advies en ook andere interieur adviseurs maken vaak gebruik van items uit onze meubelmakerij. Onze gebakken eiken salontafels en eetkamertafels zijn een ideale basis voor het interieur. De opmaat gemaakte wand- & tv-meubels zorgen dat alles exact past en één geheel vormt met de omgeving. Ook is het erg gaaf om hetzelfde hout op verschillende plekken in het huis terug te laten komen. Het gebakken eiken geeft niet alleen een prachtige beleving, het geeft ook rust als het op verschillende plekken wordt toegepast. Alle items van gebakken eiken worden afgewerkt door een matte lak, waardoor het ook perfect dagelijks te gebruiken en schoon te houden is.

We vinden het altijd erg leuk om te zien waar “ons hout” uit eigen meubelmakerij terecht komt.
In dit heerlijke interieur hebben we de wandplanken geleverd. Deze hele inrichting is meant to be. Functioneel, designs, de materialen en de kleuren; alles past perfect bij elkaar. We begrijpen dat de bewoners zich hier heerlijk thuis voelen.

Heeft u ook interieur wensen, laat het ons weten. Van houten plank tot geheel concept.

IMG_3641