Interieuradviseur in magazine “Excellent wonen & leven”

Interieuradviseur in magazine “Excellent wonen & leven”

Het is heel leuk dat andere interieuradviseurs ook de weg naar Casteren hebben gevonden. Ons maatwerk maakt het heel makkelijk om een interieur precies aan de wensen van een opdrachtgever te laten voldoen. Een eigen ontwerp laten uitvoeren, planken in een specifieke lengte en dikte, een kast over de volle breedte, een salontafel passend bij de maat van de bank, een tafel waar alle stoelen heerlijk aanpassen, een meubel met alle plankjes, lades en poten precies op de juiste hoogte; heerlijk als een interieur op ieder niveau perfect aansluit bij de wensen van de gebruiker.
Interieuradviseurs zijn de ogen en oren van opdrachtgevers en stemmen alles goed af voor een optimaal en verbluffend resultaat.
Deze maand heeft een bevriende interieuradviseur uit Lage Mierde een prachtig redactioneel stuk gekregen in het Magazine “Excellent Wonen & Leven”. Een project waarbij Dymph König gebruikt heeft gemaakt van onze meubelmakerij voor het diverse houtwerk.
Mocht u geinteresseerd zijn in het artikel; Excellent wonen en leven, Zuid-Nederland, Nr.2, zomer 2016

1 2 3 5 6