Ambachtelijk vakmanschap

Ambachtelijk vakmanschap

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1980 beschikken we over een ruime werkplaats. Omdat Harrie van oudsher is opgeleid als meubelmaker, heeft hij dit ambacht aan zijn zonen Piet en Paul kunnen doorgeven. In onze werkplaats worden antieke tafels gerestaureerd, nieuwe meubelen op maat gemaakt en antieke stukken vakkundig opgeknapt.

De jongens in onze werkplaats werken met traditionele technieken. Denk bijvoorbeeld aan zwaluwstaartverbingen en pen-gatverbindingen van hout. Daarnaast staan er ook professionele houtbewerkingsmachines die de dikken eikenhouten planken kunnen bewerken. Wij werken zoveel mogelijk met natuurlijke, ambachtelijke producten, ook waar het de kleuring en afwerking van meubelen betreft. Bij ons treft u geen spuiterij, maar een kleurafdeling waar elk meubel met de hand op kleur wordt gebracht. Wij hebben geen standaardbehandelingen voor hout, maar bekijken telkens opnieuw welke methode geschikt is voor het beoogde resultaat.

Ook spiegels, kroonluchters en klein antiek wordt in onze eigen werkplaats gerestaureerd. Vindt u het leuk om een keer te zien hoe wij werken in de werkplaats? De geur van vers geschaafd hout opsnuiven? Zien hoe een vervallen kast in oude luister wordt hersteld? De deur staat voor u open.

1253622998_resx 1249067454_resx knip5b_resx