Maatwerk

Maatwerk

Naast het antiek hebben Paul en Piet het bedrijf flink uitgebreid met hun collectie in maatwerk. Omdat ze alles zelf ontwerpen en produceren zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt terecht voor een prachtige op maat gemaakte tafel, kast, keuken of zelfs een compleet interieur. Al ons maatwerk wordt van ( gebakken ) eikenhout gemaakt. Dit prachige hout is mooi gedroogd, heeft een mooie doorleving en is van perfecte kwaliteit. Enkel het beste hout wordt gebruikt om de tafels en meubels te maken. Het gebakken eikenhout heeft een extra bewerking omdat het nog even in de over is geweest. Hierdoor krijgt het eikenhout een mooie tekening in het hout, er is meer kleurschakering zichtbaar. Het eikenhout krijgt zo een diepere kleur. Het is een uniek proces waar prachtig doorleefd eikenhout door ontstaat, ons handelsmerk.

In deze categorie vindt u items die niet standaard in onze collectie zitten.
Ze zijn speciaal op maat en naar wens van onze klant gemaakt. Dit is onze kracht en specialisme. Van ontwerp tot uitvoering, alles gebeurt onder één dak. Zo kunnen wij u kwaliteit garanderen.

Heeft u een bepaald idee of een voorbeeld uit een tijdschrift dat u graag zou realiseren? Wij kunnen maatwerk leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op; info@harrierombouts.nl of bel 0497-684000.

Naar aanleiding van een uitgebreid gesprek met Paul en eventueel een huisbezoek maakt hij een prachtige 3d tekening met bijbehorende offerte.
Zo wordt uw mooie idee binnen de kortste tijd gerealiseerd in onze eigen professionele werkplaats.
Als u echter al een tekening of afbeelding heeft van een tafel of meubel, dan hoort u van ons wat de kosten zijn om het voor u te maken.
We hebben een levertijd van rond de 8 weken

Voor de modellen tafels die wij standaard voeren kijkt u bij tafels en meubels.
Uiteraard is ook bij die modellen tafels de afmeting en afwerking geheel naar uw wens.

maatwerkkleinsalon2_resxfoto1bwklein_2_resxfoto3bw2_resxdubbele_koffietafel1bwklein_resxvergrijdsvierkantbw2_resxbank_koffietafel1klein_resxsidetable_met_potboard1klein_resxvergrijsdrond_resxsalon1_resxbatch_keuken rework1 batch_dressoir dicht batch_keuken render 2013-02-07 10312600000 batch_dressoir open batch_kantoor full view 2013-03-26 10272200000