Tafels van Piet en Paul Rombouts

Het ambachtelijk vervaardigen van meubels is een familietraditie welke generaties teruggaat. Liefde voor massief hout en een gedegen materiaalkennis staan aan de basis voor alle producten die onze handen verlaten. Van strak en modern tot klassiek en stijlvol.

Elke tafel is een uniek product en wordt volledig klantspecifiek in onze werkplaats vervaardigd. Doordat wij alle tafels zelf ontwerpen en maken is er een ruime verscheidenheid in modellen en afwerking mogelijk. De schraagpoot/kruispoottafel, de kloostertafel en de kasteeltafel zijn enkele voorbeelden van eetkamertafels die van onze hand zijn.

Bij ons is hout ook echt hout. Wij gebruiken geen gelamineerd plaatmateriaal of voorgelijmde timmerpanelen, enkel massief puur hout. Het hout dat we aanwenden voor de tafels wordt door ons zelf ingekocht, gesorteerd op uitstraling, gedroogd en verwerkt. Ook hebben we doorlopend een honderdtal antieke tafels op voorraad met een grote verscheidenheid aan bladmaten. Onze antieke tafels zijn ook echt tafels en geen verzameling oude planken of anderszins bij elkaar gezocht hout. Onze antieke tafels kenmerken zich door de fraaie brede bladdelen, en natuurlijke slijtage.

Naast de eetkamertafels zijn wij ook het adres voor schitterende tuintafels. We maken schitterende Belgisch hardstenen (ook wel arduin genaamd) tuintafels met een harstenen of stalen onderstel.  Een heerlijke tafel van top kwaliteit waar u heerlijk aan kunt genieten. Tevens hebben wij een noviteit ontwikkeld op tuintafel gebied; de boomstamtafel. Een heerlijke tafel met een robuuste uitstraling.

Sidetables en salontafels worden ook in onze werkplaats vervaardigd, gebruikmakend  van de beste materialen. Wij hebben standaard maten maar maken veelal deze tafels passend op maat zodat ze aan uw wensen voldoen.

Naast de persoonlijke tafels kunnen wij ook passende stoelen leveren. Stoelen die passen bij een heerlijk avondje tafelen met familie en vrienden. Stoelen die aansluiten bij uw leefgewoonten, smaak en interieur. Wederom staan kwaliteit en een eerlijke prijs bij ons voorop.
brandmerkKLEINeikenhouten_kloostertafel_met_kolompoten_resx_resx_resxKLEINeikenhouten_blokpoottafel_resx_resx_resxp1010064bwklein_resx KLEINeikenhouten_kloostertafel_met_schraagpoten_resx_resx_resx KLEINknip3bklein_resx_resx