Hallo wereld! Paul en Piet Rombouts hebben een nieuwe website!

Hallo wereld! Paul en Piet Rombouts hebben een nieuwe website!

We zijn trots op onze nieuwe website. Hopelijk geniet u er net zo van als wij!
Op deze website treft u in een helder overzicht alle produkten die wij maken en verkopen. We maken in onze werkplaats voornamelijk tafels; eetkamertafels, werktafels, koffietafels, salontafels, bijzettafels en leeftafels. U kunt echter voor al uw maatwerk bij ons terecht, wij kennen het ambacht om een mooi meubel te maken. Naast deze website treft u in onze winkel in Casteren u vele voorbeelden van door ons vervaardigde meubels.
Daarnaast hebben wij prachtig antiek en antiquiteiten in onze collectie.
Door onze nieuwe website willen we u een overzichtelijk totaalbeeld brengen van de mogelijkheden van ons maatwerk en de stukken die wij in onze collectie hebben.
Mocht u specifieke wensen of een vraag hebben, wij ontvangen uw vraag graag en doen onze uiterste best om hierin te voorzien. U kunt per product een vraag stellen of een vraag van algemene aard, u krijgt van ons een spoedige reactie.
Ook kunt u op onze website reviews lezen die onze klanten bij een tafel, meubelstuk of antiquiteit hebben geschreven. Zo ziet u de mening van een andere klant en wordt u breder ingelicht over het product.
In onze Blog kunt u artikelen lezen over aanverwante onderwerpen van ons bedrijf. Leuk om te lezen, zoals bijvoorbeeld het ontstaan van ons bedrijf, meer over Piet en Paul Rombouts of het feit dat we ook een trouwlocatie zijn. Ook zaken als operdagen/fairs, beurzen, wooninspiratie of woontips, alles is terug te vinden in de Blog.
Tevens kunt u zichtzelf opgeven voor onze nieuwsbrief, onder aan iedere pagina van onze website. Zo wordt u op de hoogte gebracht van noviteiten en belangerijke informatie.

Mocht u liever het echte hout eens willen ruiken of het stukje antiek willen aanraken, dan bent u van harte welkom in onze zaak in Casteren, Doprsstraat 5.

Paul en Piet Rombouts

4en